Η Εταιρεία

Η Emergy Products A.E. είναι μια  εταιρεία με πρωτοποριακές ιδέες και χαρακτήρα,  δυναμικά εδραιωμένη στην αγορά και η επιτυχία της βασίζεται στην άμεση καθημερινή επαφή με τους πελάτες της.

Η εταιρεία δραστηριοποιείται σήμερα στον τομέα της Υγείας , ο οποίος περιλαμβάνει την αποκλειστική αντιπροσώπευση και διανομή χειρουργικών και φαρμακευτικών προϊόντων (OTC).

Η Emergy Products Α.Ε. παρέχει επιστημονική υποστήριξη στο χώρο των χειρουργείων και των φαρμακείων διαθέτοντας ανθρώπινο δυναμικό άρτια εκπαιδευμένο με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τον επαγγελματισμό, την αξιοπιστία και την συνέπεια.

Είναι πεποίθησή μας ότι όταν ανώτεροι επαγγελματίες υγειονομικής περίθαλψης  και σύγχρονες  τεχνολογικές  μέθοδοι  ενωθούν, τα αποτελέσματα είναι εξαιρετικά, γι’ αυτό είναι αποστολή μας  να επαναπροσδιορίσουμε τον τρόπο που γίνονται οι επεμβάσεις στα ελληνικά χειρουργεία με το να είμαστε δίπλα στους πελάτες μας σε καθημερινή βάση εξασφαλίζοντας έτσι την σωστή προώθηση και χρήση των προϊόντων μας.

H εταιρεία μας κινείται με μεθοδικότητα και με μελετημένες επενδυτικές και επιχειρηματικές κινήσεις και συνέχεια αναζητά καινοτόμα προϊόντα που να ικανοποιούν στο μέγιστο τις ανάγκες των πελατών μας.

Στόχος  μας είναι η παροχή υπηρεσιών και προϊόντων υψηλών προδιαγραφών, η εισαγωγή και αντιπροσώπευση όλο και περισσότερων καινούργιων ιατρικών και φαρμακευτικών προϊόντων (OTC), η μεγιστοποίηση των πωλήσεων, καθώς και η ανάπτυξη του δικτύου των συνεργατών μας.

Η Emergy Products ΑΕ δραστηριοποιείται επίσης στον κατασκευαστικό τομέα και στην ανέγερση επαγγελματικών κτιρίων και σπιτιών.

Διοικητικό Συμβούλιο

  • Πρόεδρος: Μήλιος Παναγιώτης
  • Αντιπρόεδρος: Καυκούλα Βιργινία
  • Μέλος: Μήλιος Κωνσταντίνος
  • Μέλος: Δέδε Μαρίνα
  • Μέλος: Λαίτσα Μαρία

ΜαρτυρίεςNo Comments